Domov Kdo smo

Storwize V5000

Kdo smo

Na področju informatike in računalništva svetujemo in pomagamo podjetjem in ustanovam, ki želijo izboljšati svoje poslovanje s pomočjo napredne informacijske tehnologije. Pokrivamo razvoj spletnih aplikacij, svetujemo pri implementaciji informacijskih rešitev ter pomagamo pri nakupu programske in strojne opreme.

Naši začetki segajo v izvajanje izobraževanja za IBM programsko opremo v celotni regiji. V več kot 20-letnem delovanju smo izvajali tečaje za IT strokovnjake v državah Evrope, Bližnjega in Srednjega vzhoda.

Dosegli smo status IBM Premier poslovnega partnerstva. Status  nam omogoča dostop do številnih dodatnih ugodnosti in koristi za naše naročnike. Hitreje vam lahko ponudimo informacije o novih tehnologijah, rešimo morebitne težave, nudimo hitrejšo strokovno, tehnično in prodajno pomoč. In nenazadnje lahko preko doseženega statusa ponudimo boljše popuste ter možnosti IBM globalnega financiranja.

V čem se razlikujemo od ostalih?

Danes smo vodilni ponudnik razvoja rešitev elektronskega medpodjetniškega poslovanja. Aplikacije razvijamo na programski opremi IBM WebSphere Commerce in jih prilagodimo potrebam in zahtevam naročnikov. Z našimi rešitvami in 10-letnimi izkušnjami pri uvajanju spletnih trgovin smo  izboljšali poslovanje kar nekaj velikih podjetij.

Usmerjeni smo v celostno razumevanje podjetja. Le tako lahko najdemo prave izzive in jih premestimo s hitrimi in zanesljivimi rešitvami. Naš cilj je izboljšati poslovanje podjetij, prihraniti operativne stroške in ustvariti dodano vrednost. Visoka stopnja strokovnosti in znanj nam omogoča hitro prilagajanje in reševanje poslovnih zahtev.

Naše stranke se lahko hitreje odzivajo na potrebe in zahteve trga.

Različne projekte smo pripeljali do odličnih referenčnih zgodb, ki nudijo vpogled v preplet vrhunske tehnologije, integracije različnih okolij z zalednimi sistemi in visoke stopnje strokovnosti.

Želite izvedeti več? Vprašajte nas.

ali

Prelistajte našo brošuro.

brosura

 

Sedež podjetja                         Pisarne podjetja                         
M Z R d.o.o.                                Kranjska 2
Vrbnje 66                                    4240 Radovljica
4240 Radovljica

Informacije
Tel.: (04) 530 40 60
ID številka za DDV SI32533918
Matična številka 5692725

Transakcijski račun:

Odprt pri banki SBERBANK  d.d., Ljubljana
IBAN številka SI56 3000 0001 1854 794