Domov Prodaja Strežniki Power System

Storwize V5000

Visoko zmogljivi strežniki Power System

Tehnologije velikih količin podatkov (Big Data) in računalništvo v oblaku

Strežniki Power System omogočajo analitični vpogled v velike količine podatkov, hrambo podatkov v oblaku in znižujejo stroške konsolidacije. Zasnovani so na 64 - bitni arhitekturi s Power procesorji. Power sistemi so zgrajeni kot odprta platforma (US) in zagotavljajo:

  • visoko zmogljivost,ibm power system
  • zanesljivost in varnost,
  • energetsko učinkovitost,
  • napredno virtualizacijsko tehnologijo.

Namenjeni so za delo na Linux, AIX in IBM i operacijskih sistemih.

 

Dostopnejša vrhunska tehnologija

Uvajanje tehnologij velikih količin podatkov in rešitev za zasebne računalniške oblake je sedaj dostopno tudi manjšim in srednje velikim podjetjem. Mnogo podjetij je v preteklosti naletelo na težave pri uvajanju velikih količin podatkov in rešitev za zasebne računalniške oblake. Največkrat je bilo krivo pomanjkanje kadra, lastnega znanja in izkušenj za načrtovanje in vzdrževanje strojne opreme. IBM Power strežniki so zasnovani tako, da imajo že vključene najnovejše rešitve s področja virtualizacije in avtomatizacije. Zato so lažje upravljivi, prinašajo večjo prilagodljivost, učinkovitost in varnost.

 

Glavna prednost Power procesorjev v primerjavi z opremo na arhitekturi x86

V primerjavi s klasično strojno opremo, zasnovano na arhitekturi x86, so Power procesorji boljša platforma za obdelavo velikih količine podatkov, analitiko, kognitivno računalništvo in rešitev v oblaku.V procesor sta že vgrajeni ključni komponenti za analitiko in bremena računalniškega oblaka, vgnezdeni pomnilnik in virtualizacija. Power sistemi so že prilagojeni rešitvam za napovedno in poslovno analitiko (Cognos in SPSS). IBM PowerLinux sistemi so po testiranjih najprimernejši za IBM InfoSphere BigInsights in InfoSphere Streams rešitve.

Vrste sistemov:

  • za manjša in srednja podjetja in ustanove: IBM Power Express 710, 720, 730, 740, PowerLinux,
  • za velika podjetja in ustanove: IBM Power Enterprise 750, 760, 770, 780 in 795.

 

Certifikati:

IBM Power Systems with Power7 and IBM i, AIX & Linux.

 

Reference:

miniKemo miniSalus miniSanolabor minitus miniBioiks  

 

Želite izvedeti več? Pošljite povpraševanje.